Το μπουρίνι διέκοψε την παράσταση «Ικέτιδες» στα «Θερμοπύλια 2024» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 07:55 Το μπουρίνι διέκοψε την παράσταση «Ικέτιδες» στα «Θερμοπύλια 2024» - ΒΙΝΤΕΟ

Ο καιρός τα έκανε κυριολεκτικά μούσκεμα, προς απογοήτευση των θεατών που είχαν κατακλύσει τις κερκίδες.

Ένα ξαφνικό μπουρίνι που δεν κράτησε πάνω από 10' ήταν αρκετό για να διακόψει την εμβληματική τραγωδία του Αισχύλου «Ικέτιδες» στα Θερμοπύλια 2024, η οποία φυσικά δεν μπορούσε να συνεχιστεί για τεχνικούς λόγους. 

Οι θεατές, άλλοι με ομπρέλες και άλλοι χωρίς, προσπαθούσαν να αποχωρήσουν όλοι μαζί και επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν κάποια ιδιαίτερα προβλήματα.

Εν τω μεταξύ, λίγη ώρα πριν, απέναντι από το χώρο της παράστασης μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα είχε εκδήλωση η Χρυσή Αυγή, χωρίς ευτυχώς να δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο.

Δείτε βίντεο, που μας έστειλε φίλος αναγνώστης από την ώρα της αποχώρησης των θεατών. 

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την παράσταση «Ικέτιδες» που διακόπηκε μισή ώρα περίπου μετά την έναρξή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση