Λαμία: Έκτακτη σύσκεψη για τα καιρικά - Σε διαρκή επιφυλακή

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 10:50 Λαμία: Έκτακτη σύσκεψη για τα καιρικά - Σε διαρκή επιφυλακή

Άμεση επέμβαση των υπηρεσιών του Δήμου Λαμιέων λόγω έντονων καιρικών φαινομένων και έκτακτο συντονιστικό στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Σε άμεση επέμβαση σε σημεία της πόλης, όπου δημιουργήθηκαν προβλήματα εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων των τελευταίων ωρών, προχώρησαν συνεργεία του Δήμου Λαμιέων, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας.

Οι παρεμβάσεις αφορούσαν κυρίως την αποκατάσταση ζημιών από πτώσεις δέντρων, την απομάκρυνση φερτών υλικών από τους δρόμους και τη διασφάλιση της ομαλής κυκλοφορίας των οχημάτων σε σημεία όπου παρουσιάστηκαν παροδικά πλημμυρικά φαινόμενα.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε έκτακτο συντονιστικό στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα, του Αντιδημάρχου Λαμιέων Δημήτρη Κυρίτση, του Προέδρου της ΠΕΛ Λεωνίδα Κωστόπουλου, εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας και της Πολιτικής Προστασίας, κατά τη διάρκεια του οποίου αξιολογήθηκε η παρούσα κατάσταση, με όλους τους συναρμόδιους φορείς να βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Παράλληλα, επισημάνθηκαν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την προστασία του κοινού και των συμμετεχόντων προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή τελετής λήξης του Ράλι Ακρόπολις, η οποία είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00, στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεση Λαμίας.

«Είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη που αντιμετωπίζει δυσκολίες αυτές ώρες και εργαζόμαστε αδιάκοπα για να αποκαταστήσουμε τις ζημιές και να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία της πόλης...», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση