Οδηγοί προσοχή όσο δε λειτουργούν τα φανάρια στον κόμβο της ΔΕΗ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 15:46 Οδηγοί προσοχή όσο δε λειτουργούν τα φανάρια στον κόμβο της ΔΕΗ

Σε παλλόμενη λειτουργία μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης…

Η χθεσινοβραδυνή νεροποντή με την μεγάλη κεραυνική δραστηριότητα επηρέασε τη λειτουργία των φαναριών στον κόμβο της ΔΕΗ στην νότια είσοδο της πόλης της Λαμίας.

Για την κατάσταση εξέδωσε ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας, ζητώντας από τους οδηγούς αυξημένη προσοχή μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να επαναλειτουργήσουν οι φωτεινοί σηματοδότες.

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες και τους επισκέπτες της Π.Ε. Φθιώτιδας, ότι λόγω σοβαρού προβλήματος στον πίνακα τροφοδοσίας των φωτεινών σηματοδοτών που βρίσκονται στον κόμβο της ΔΕΗ ΛΑΜΙΑΣ, μετά τη χθεσινή κακοκαιρία που έπληξε τη περιοχή της Λαμίας, οι φωτεινοί σηματοδότες θα παραμείνουν σε παλλόμενη λειτουργία για τις επόμενες ημέρες μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος! Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Φθιώτιδας,  σε συνεργασία με τον ανάδοχο της συντήρησης και τον κατασκευαστή του πίνακα έχει προβεί ήδη στις απαραίτητες ενέργειες για την επισκευή του πίνακα.

Ζητούμε τη κατανόηση σας με αυξημένη προσοχή στο συγκεκριμένο σημείο από τους οδηγούς, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα ή δυσάρεστες καταστάσεις. Οι οδηγοί καλούνται να συμμορφώνονται με τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και τις οδηγίες των αρχών, καθώς οι συνθήκες μπορεί να απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή.

Η ασφάλεια όλων αποτελεί προτεραιότητά μας, και οι αρμόδιες υπηρεσίες καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη επίλυση του ζητήματος.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και τη συνεργασία σας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση