Συνάντηση της Ομοσπονδίας Λιμενικών με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 18:03 Συνάντηση της Ομοσπονδίας Λιμενικών με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανό

Συνεργασία για την επίλυση προβλημάτων του κλάδου…

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, πραγματοποίησαν εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (Π.Ο.Λ.) την περασμένη Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου.

Την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Λ. και Πρόεδρος της ΕΠΛΣ Φθιώτιδας Γιώργος Γιαταγάνας, το μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Λ. και Γενικός Γραμματέας της ΕΠΛΣ Φθιώτιδας Κώστας Γεωργίου και το μέλος του ΔΣ της Π.Ο.Λ. και Πρόεδρος της Ένωσης Λιμενικών Ευβοίας Γιάννης Καπέλος.

Όπως σημειώνουν σε δελτίο τύπου οι Λιμενικοί «εκ μέρους μας παρατέθηκαν οι στόχοι και οι επιδιώξεις της Ομοσπονδίας και των πρωτοβάθμιων Ενώσεών μας, καθώς και τα άμεσα και σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους και τις Υπηρεσίες μας που άπτονται του ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, ήτοι των Περιφερειακών Ενοτήτων Φθιώτιδας και Εύβοιας».

Σημειώνουν επίσης ότι ο κ. Σπανός άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα όσα του παρατέθηκαν  και εξέφρασε τη γενικότερη θετική διάθεσή του και τη βούληση για συνεργασία με την Π.Ο.Λ , ώστε να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος να βοηθήσει το έργο τους και να τους στηρίξει στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Επίσης τους προέτρεψε για τη συνέχεια των προσπαθειών τους και τη συνέχιση της συνεργασίας Ομοσπονδίας - Περιφέρειας.

«Η Π.Ο.Λ τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο διαμορφώνει μέσω των συναντήσεων ενιαία τακτική σε συνεργασία με τις πρωτοβάθμιες ενώσεις της  προς όφελος των συναδέλφων», καταλήγει το δελτίο τύπου της Π.Ο.Λ..

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση