Σκληρή γλώσσα από την ΕΑΣΥ Φθιώτιδας για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 08:00 Σκληρή γλώσσα από την ΕΑΣΥ Φθιώτιδας για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού

«Ψάχνουμε προσφορές για καινούρια πορτοφόλια από την αύξηση που θα πάρουμε…»!!!

Μόνο ευχαριστημένοι δεν είναι οι αστυνομικοί μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ - όπου βρέθηκαν κι εκείνοι - σχετικά με την αύξηση των ωρομισθίου στη νυχτερινή εργασία, που αντιστοιχεί, σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους σε 2,4 ευρώ το οχτάωρο, αν κάνουν νυχτερινά.

Διαβάστε τη σκληρή ανακοίνωση της ΕΑΣΥΦ:

«Ως εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, ευχαριστούμε την Κυβέρνηση και ανακοινώνουμε, στα 500 και πλέον μέλη μας, ότι με την αύξηση στην αποζημίωση της νυχτερινής εργασίας, η οποία ανέρχεται στο αστρονομικό πόσο των 0,54 € μικτά την ώρα, έφτασε η στιγμή να κάνουν όλα όσα ονειρεύονται μία ζωή.

Είμαστε σίγουροι ότι τα παλαμάκια και η χαρά σας θα ακουστούν σε όλο τον Ν. Φθιώτιδας, ξεπερνώντας σε ένταση και διάρκεια εκείνων στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο κατά την ανακοίνωση της εν λόγω αύξησης.

Η Ένωση μας έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα αγοράς προκειμένου να λάβει την πιο συμφέρουσα προσφορά για αγορά νέων πορτοφολιών, ενημερώνοντας σας σχετικά με νέα ανακοίνωση μας.

Δηλαδή πραγματικά η δημόσια απαξίωση του αστυνομικού επαγγέλματος, ξεπερνά πλέον κάθε όριο. Εμείς που φοράμε το Εθνόσημο νιώθουμε και θα νιώθουμε περήφανοι για την πατρίδα μας, αλλά όχι για όσους μας εμπαίζουν.

Υ.Γ. 1.

Πραγματικά πιστεύετε πως παίζοντας με τα νούμερα και ανακοινώνοντας αύξηση 20% στην αποζημίωση νυχτερινής απασχόλησης, μη αναφέροντας το πραγματικό νούμερο: 0,54 λεπτά του ευρώ / ανά ώρα, τουτέστιν 0,30 λεπτά καθαρά την ώρα άρα 2,40 € το οχτάωρο και φυσικά μόνο για όσους κάνουν νυχτερινό, πείθετε?

Υ.Γ. 2.

"Το να χλευάζει ο οποιοσδήποτε την Ελληνική Αστυνομία μπορεί να αγνοηθεί, το να χλευάζει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της Χώρας ομως μια Ελληνική Αστυνομία η οποία δεν έχει πάρει τίποτα τα τελευταία χρόνια παρα μονο sms και "ευχαριστώ " είναι απαράδεκτο και σίγουρα δε θα ξεχαστεί

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση