Ανδρουλάκης από Λαμία: «Πολιτική αλλαγή και όχι υποσχέσεις και δήθεν καλάθια παροχών»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 08:22 Ανδρουλάκης από Λαμία: «Πολιτική αλλαγή και όχι υποσχέσεις και δήθεν καλάθια παροχών»

Ο αγώνας συνεχίζεται από τη Φθιώτιδα…

Στη Λαμία και τη Φθιώτιδα βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, συνεχίζοντας την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών.

Από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας τη Λαμία, και το συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου «Σαμαράς» ζήτησε από το λαό να διαλέξει ανάμεσα σε «υποσχέσεις και καλάθια» ή «πολιτική αλλαγή».

«Σε μια πολιτική που αφήνει τον πολίτη αδύναμο, που αυξάνει τις ανισότητες, πρέπει να σταθούμε όλοι απέναντι. Με αξιόπιστο πρόγραμμα, προοδευτικό λόγο και υπευθυνότητα», σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης που έδωσε ραντεβού για συμπόρευση στις 6 και 13 Οκτωβρίου.

Η περιοδεία του κ. Ανδρουλάκη στη Φθιώτιδα ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου από την Αταλάντη όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Λοκρών, Θανάση Ζεκεντέ και συνομίλησε με στελέχη της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ανδρουλάκης είχε την ευκαιρία επίσης να παραβρεθεί στα Θερμοπύλια 2024 του Δήμου Λαμιέων και να συναντηθεί με το Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου, αλλά και στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Δαμάστας χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών.

Τον Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ συνόδευε το μέλος της ΚΕ και Συνεργάτης του, Βαγγέλης Τσόγκας, ο Χάρης Κοντογιάννης, μέλος Κεντρικής Επιτροπής, ο Νίκος Μπετσιος υποψήφιος βουλευτής και στελέχη του Κινήματος όπως ο Άκης Τσιμούρτος, ο Βασίλης Μιχόπουλος, ο Βασίλης Γκούβας, ο Κώστας Σταυρομήτρος κ.α.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση