Παρεμβάσεις του Δήμου Λαμιέων στις εκπαιδευτικές μονάδες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 16:16 Παρεμβάσεις του Δήμου Λαμιέων στις εκπαιδευτικές μονάδες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ο Δήμος Λαμιέων, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, πραγματοποίησε σειρά προγραμματισμένων και έκτακτων εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης στις σχολικές μονάδες, με γνώμονα τη βελτίωση των υποδομών και τη διασφάλιση της ασφάλειας και της άνεσης μαθητών και εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο και Αναπληρωτή Δημάρχου Γιώργο Ποντίκα και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης Παναγιώτη Παρχαρίδη που επισκέφθηκαν σχολικές μονάδες, οι παρεμβάσεις περιελάμβαναν: ανακαίνιση και συντήρηση των σχολικών κτιρίων, με έμφαση στη βελτίωση των συνθηκών θέρμανσης και εξαερισμού, βαφή εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, επισκευή εξοπλισμού σε χώρους άθλησης, καθαρισμοί των προαύλιων χώρων, βελτιώσεις στους χώρους υγιεινής καθώς και αντικατάσταση παλαιών υλικών όπου κρίθηκε απαραίτητο.

Επιπλέον, ο Δήμος Λαμιέων σε συνέχεια των πρόσφατων έντονων καιρικών φαινομένων, προχώρησε και σε έκτακτες συμπληρωματικές εργασίες αποκατάστασης των ζημιών σε εκπαιδευτικές μονάδες που επλήγησαν από την κακοκαιρία, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος Κωνσταντίνου Κερπινιώτη, μετά από σχετικές υποδείξεις των Διευθύνσεων των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων.

Ο Δήμος Λαμιέων έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρωθούν οι εργασίες εγκαίρως, διασφαλίζοντας ότι τα σχολεία θα είναι έτοιμα να υποδεχθούν μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικούς σ’ ένα καλύτερο σχολικό περιβάλλον.

Άλλωστε, αποτελεί δέσμευση και απόλυτη προτεραιότητα για το Δήμο Λαμιέων, η επίλυση πολλών προβλημάτων που υπήρχαν στο παρελθόν και η αναβάθμιση των σχολικών μονάδων, διαμορφώνοντας ένα κατάλληλο και ασφαλές περιβάλλον για την εκπαιδευτική κοινότητα.

Δείτε φωτογραφίες:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση