Πέθανε 42χρονος που είχε πάει στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην κοιλιά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 07:46 Πέθανε 42χρονος που είχε πάει στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην κοιλιά

Στο πένθος βυθίστηκε η Μαγνησία και ιδιαίτερα το Στεφανοβίκειο από τον ξαφνικό χαμό του Θοδωρή Παναγιώτου.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr ο άτυχος άνδρας είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Βόλου τη Παρασκευή με έντονους πόνους στη κοιλιά. Αφού τον εξέτασαν οι γιατροί, έκριναν αναγκαίo να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Στη διάρκεια του χειρουργείου όμως υπέστη τρεις ανακοπές καρδιάς και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος φίλους, συγγενείς και όσους τον γνώριζαν.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο 42χρονος έπασχε από μεσογειακή αναιμία και ακολουθούσε κανονικά τη θεραπεία του.

O 42χρονος ήταν αντιπρόεδρος του συλλόγου Θαλασσαμίας Μαγνησίας τα τελευταία χρόνια. Στο παρελθόν εργαζόταν στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε πρόωρα.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στο Στεφανοβίκειο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση