Αιφνίδιος θάνατος επιβάτη ιστιοφόρου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 08:16 Αιφνίδιος θάνατος επιβάτη ιστιοφόρου

Γιατρός προσπάθησε να του προσφέρει βοήθεια ήταν όμως αργά…

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές της Σκιάθου και της Αλοννήσου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ότι ένας 61χρονος Γερμανός τουρίστας επιβάτης ιστιοφόρου σκάφους, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή «ΜΗΛΙΑ» της Αλοννήσου, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με επιβαίνοντα ιατρό του Κ.Υ. Αλόννησου, ο οποίος διαπίστωσε την απουσία σφυγμού του 61χρονου και στη συνέχεια τον θάνατο του.

Η σορός μεταφέρθηκε στο λιμάνι Πατητηρίου και στη συνέχεια στο τοπικό κέντρο Υγείας, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Αλόννησου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση