Προσοχή στα φανάρια της ΔΕΗ - Κίνδυνος για τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 08:30 Προσοχή στα φανάρια της ΔΕΗ - Κίνδυνος για τροχαίο (φώτο αρχείου)

Σε παλλόμενο πορτοκαλί, εξακολουθούν να βρίσκονται τα φανάρια στην νότια είσοδο της Λαμίας στον κόμβο της ΔΕΗ, μετά το πρόβλημα που προέκυψε από το μπουρίνι του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα, έχει προκύψει σοβαρό και όχι άμεσα επιλύσιμο πρόβλημα στον πίνακα, οπότε μέχρι τότε οι οδηγοί που διέρχονται από αυτόν πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ωστόσο δε φτάνει μόνο να είσαι προσεκτικός στη συγκεκριμένη διασταύρωση, καθώς υπάρχουν  12 (!) διαφορετικές κατευθύνσεις που μπορούν να επιλέξουν οι οδηγοί (τρεις ανά διεύθυνση) εκ των οποίων οι 10 διασταυρούμενες.

Ήδη το πρωί της Τρίτης (10/9) μόλις που αποφύγαμε δύο σοβαρά τροχαία όπως μας ενημέρωσαν αναγνώστες του LamiaReport.

Εφόσον το πρόβλημα είναι τεχνικό και χρειάζονται μέρες για να επιλυθεί, ίσως θα ήταν σκόπιμο τις ώρες αιχμής και ειδικά τις πρωινές ώρες, να υπάρχει αστυνομικό προσωπικό για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας  

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση