Γέμισε το κέντρο της πόλης με μαθητές μετά τον Αγιασμό! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 13:07 Γέμισε το κέντρο της πόλης με μαθητές μετά τον Αγιασμό! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δεν πέφτει καρφίτσα στο κέντρο της πόλης!

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου, η Ρήγα Φεραίου, η Πλατεία Ελευθερίας, και οι στάσεις λεωφορείων είναι κατάμεστες από παιδιά και εφήβους...Αμέσως η πόλη πήρε ζωή μετά από ένα τόσο καυτό και δύσκολο καλοκαίρι.

Και επίσημα σήμερα με τον Αγιασμό των σχολείων έχουμε την έναρξη της σχολικής χρονιάς! Μετά την πρώτη μέρα στο σχολείο συνηθίζεται να ακολουθεί και η καθιερωμένη βόλτα-καφές των μαθητών σε γειτονιές, πλατείες, στο κέντρο της πόλης , ανάλογα και με τις ηλικίες των μαθητών. Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε την πόλη να σφύζει από ζωή και πόσο  μάλλον από παιδικές φωνές.

Ακολουθεί βίντεο και φωτογραφικό υλικό από το κέντρο της πόλης:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση