Χτύπησε και πάλι το κουδούνι στο σχολικό συγκρότημα στην Αμφιθέα Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 12:32 Χτύπησε και πάλι το κουδούνι στο σχολικό συγκρότημα στην Αμφιθέα Λαμίας

Ο αγιασμός στο 1ο Γυμνάσιο και στο 1ο Λύκειο και στα νέα Πειραματικά 4ο Γυμνάσιο και 4ο Λύκειο Λαμίας…

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε γύρω από το σχολικό συγκρότημα όπου στεγάζονται 1ο, 4ο Γυμνάσιο και 1ο και 4ο Γενικό Λύκειο στην οδό Κωστή Παλαμά στην Αμφιθέα Λαμίας.

Οι μαθητές επέστρεψαν στα σχολεία τους, συνοδευόμενοι οι περισσότεροι από τους γονείς τους, μαζί με τους καθηγητές σε μια χρονιά όπου υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα υπάρχουν τα λιγότερα δυνατά κενά σε εκπαιδευτικούς.

Στον καθιερωμένο αγιασμό, το παρών έδωσε ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, καθώς και συνεργάτες του, όπως ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάκης Πρέντζας, ο Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δημάρχου Γιώργος Ποντίκας, και οι Αντιδήμαρχοι Ειρήνη Σόλια και Παναγιώτης Παρχαρίδης.

Επίσης παρευρέθηκε ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης Πληροφορικής Γιώργος Ζάχος.

Τον αγιασμό τέλεσαν στο 1ο Γυμνάσιο και 4ο Πειραματικό Γυμνάσιο, καθώς και στο 4ο Πειραματικό Λύκειο, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Ατματζίδης και στο 1ο Λύκειο ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Νασόπουλος, που μετέφεραν τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών και τις προσωπικές τους για καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Ομιλίες πραγματοποίησαν οι Διευθύντριες των σχολείων, του 1ου Γυμνασίου Μάγδα Θωμά, του 4ου Πειραματικού Γυμνασίου Βασιλική Πολυμεροπούλου , το 1ου Λυκείου Λεμονιά Ραχιώτου και του 4ου Πειραματικού Λυκείου Βασιλική Ηλιοπούλου.

Σημειώνουμε ότι φέτος λειτουργούν για πρώτη φορά ως Πειραματικά το 4ο Γυμνάσιο και το 4ο Λύκειο.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση