Πανουργιάς Παπαϊωάννου: "Είμαστε στο πλευρό μαθητών & εκπαιδευτικών" (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 08:36 Πανουργιάς Παπαϊωάννου: "Είμαστε στο πλευρό μαθητών & εκπαιδευτικών" (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Πολλές οι παρεμβάσεις του Δήμου Λαμιέων για να δοθούν τα σχολεία όπως πρέπει σε μαθητές και εκπαιδευτικούς…

Στα προαύλια πολλών σχολείων της Λαμίας, βρήκε το Δήμαρχο Πανουργιά Παπαϊωάννου, το πρώτο κουδούνι, της νέας σχολικής χρονιάς 2024-25.

Με την ελπίδα για δημιουργία, νέες γνώσεις και νέες εμπειρίες, ο κ. Παπαϊωάννου ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά, τονίζοντας ότι φέτος από το Δήμο δόθηκε προτεραιότητα σε θέματα ασφάλειας των σχολικών εγκαταστάσεων, με πολλές παρεμβάσεις - τεχνικές και καθαριότητας - προκειμένου όλα να λειτουργήσουν σωστά για μαθητές και εκπαιδευτικούς

«Στόχος μας στο Δήμο Λαμιέων είναι να στηρίζουμε και να διευκολύνουμε τις προσπάθειες των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας. Να είμαστε δίπλα τους σε κάθε τους βήμα στο όμορφο ταξίδι στη γνώση!», σημείωσε επίσης ο Δήμαρχος Λαμιέων.

Δείτε τι είπε στην κάμερα του LamiaReport:

Ο κ. Παπαϊωάννου βρέθηκε στον αγιασμό στα σχολεία 17ο Νηπιαγωγείο, 1ο και 17ο Δ.Σχ.,, 1ο Γυμνάσιο, Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο - Λύκειο Λαμίας.

Συνεργάτες του Δημάρχου Λαμιέων, βρέθηκαν στον αγιασμό των υπολοίπων σχολείων του Δήμου

Δείτε πολλές φωτογραφίες από το σημερινό αγιασμό:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση