Κάλεσμα των κατοίκων της Παύλιανης σε πορεία διαμαρτυρίας…

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 13:57 Κάλεσμα των κατοίκων της Παύλιανης σε πορεία διαμαρτυρίας…

Η Παύλιανη λέει ΟΧΙ στο υδροηλεκτρικό - Σταματήστε τώρα την κατασκευή!

Πορεία διαμαρτυρίας, θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024, οι κάτοικοι της Παύλιανης που προσπαθούν να εμποδίσουν την κατασκευή υδροηλεκτρικού στο όμορφο χωριό τους.

Σημείο συνάντησης η Είσοδος του διάσημου Πάρκου της Παύλιανης στις 11:00’ το πρωί.

Με σύνθημα «Η Παύλιανη λέει ΟΧΙ στο υδροηλεκτρικό - Να σταματήσουν τώρα τα έργα!», καλούν όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες, να ενώσουν τη φωνή μαζί τους ώστε «να διαφυλάξουμε το φυσικό περιβάλλον της περιοχής μας, που απειλείται από τις ανεξέλεγκτες ενεργειακές «επενδύσεις». Η προστασία των ποταμών, των δασών και της βιοποικιλότητας της Παύλιανης αποτελεί ευθύνη όλων μας. Ελάτε να διαμαρτυρηθούμε μαζί και να σταματήσουμε την καταστροφή!», τονίζουν στο κάλεσμά τους και προσθέτουν:

«Η παρουσία σας είναι ζωτικής σημασίας για να δείξουμε ότι η φωνή των πολιτών μπορεί να ακουστεί!».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση