Έναρξη σχολικής χρονιάς στο Δήμο Αγράφων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 14:39 Έναρξη σχολικής χρονιάς στο Δήμο Αγράφων

Η έναρξη της σχολικής χρόνιας κάθε χρόνο αποτελεί μια ιδιαίτερη στιγμή για τις μαθήτριες και τους μαθητές όλων των βαθμίδων, αλλά και τους εκπαιδευτικούς. Είναι ένα νέο ξεκίνημα με στόχους και προσδοκίες, σε μια πορεία με δυσκολίες, απαιτήσεις και υποχρεώσεις, αλλά συγχρόνως όμορφη, αφού οδηγεί στην κατάκτηση της γνώσης.

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε και τα σχολεία μας γέμισαν νιάτα και χαμόγελα! Μαθητές όλων των βαθμίδων βρέθηκαν ξανά στα προαύλια των σχολικών μονάδων μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Ακόμη μία σχολική χρονιά ξεκινά σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, τόσο για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Αγράφων όσο και για τους εκπαιδευτικούς μας που θα είναι συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι.

Μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς αλλά και αρκετός κόσμος συμμετείχαν στους καθιερωμένους αγιασμούς που σηματοδοτούν και επίσημα την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Αλέξης Καρδαμπίκης , Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αγράφων καθώς επίσης και Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων βρέθηκαν στα σχολεία και μοίρασαν ευχές για μια καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά.

Δήμαρχος Αγράφων κ. Καρδαμπίκης, στον χαιρετισμό του στο Γ/Λ Κερασοχωρίου ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Ο Δήμος Αγράφων θα βρίσκεται δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα για την αντιμετώπιση όποιων προβλημάτων προκύψουν, όπως μέχρι τώρα ήταν οι σχολικές επιτροπές. Από κοινού θα έχουμε μια αγαστή συνεργασία προς όφελος των παιδιών μας. Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση