Πραγματοποιήθηκαν οι Αγιασμοί στις σχολικές μονάδες του Δήμου Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 16:20 Πραγματοποιήθηκαν οι Αγιασμοί στις σχολικές μονάδες του Δήμου Λοκρών

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με το πρώτο κουδούνι της χρονιάς σε 10 Νηπιαγωγεία, 1 παράρτημα Νηπιαγωγείου, 10 Δημοτικά Σχολεία, 1 ειδικό Δημοτικό Σχολείο, 5 Γυμνάσια, 4 Γενικά Λύκεια και 1 ΕΠΑΛ, όπου φοιτούν  2.300 μαθητές.

Εκπρόσωποι της Δημοτικής αρχής παρευρέθηκαν σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Λοκρών για να ευχηθούν σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές παρευρέθηκε στους Αγιασμούς των Σχολικών Μονάδων της Αταλάντης του Δήμου Λοκρών  συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτριο Νικολάου, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Έλενα Κυριάκου και κ. Βασίλειο Κυριαζή και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αταλάντης κ. Ιωάννη Νιαβή.

Οι Αγιασμοί τελέστηκαν από τον Αρχιμανδρίτη και Διευθυντή του Ιερού Επισκοπείου Ταλαντίου και Λοκρίδος π. Δημήτριο Ζελιαναίο και τους Πρωτοπρεσβυτέρους π. Δημήτριο Βούλγαρη και κ. Κωνσταντίνο Βουρλιά, στις 08:15 στο 3ο Νηπιαγωγείο, στις 08:45 στο 1ο Νηπιαγωγείο, στις 09:15 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και στο Ειδικό Σχολείο, στις 09:45 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και στο 2ο Νηπιαγωγείο, στις 10:15 στο Γυμνάσιο και στο Γενικό Λύκειο, και στις 10:45 στο ΕΠΑ.Λ  Αταλάντης.

Ο Δήμαρχος Λοκρών και οι συνεργάτες του ευχήθηκαν στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Αταλάντης καλή σχολική χρονιά και καλή επιτυχία στους τελειόφοιτους.

Ειδικότερα στο μήνυμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς του ο Δήμαρχος Λοκρών ανέφερε: «Σήμερα ξεκινά μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη γνώσεις και εμπειρίες οι οποίες θα συντελέσουν καθοριστικά να χτιστεί η δημιουργική ζωή του κάθε παιδιού.

Η πρώτη μέρα στο σχολείο συνοδεύεται από χαμογέλα και ευχάριστη διάθεση. Είναι η μέρα που αποχαιρετούν όλοι οι μαθητές την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού και καλωσορίζουν τη νέα καθημερινότητα της μάθησης και της προόδου.

Ειδικά για τα "πρωτάκια" που εγκαταλείπουν τη θαλπωρή του οικογενειακού περιβάλλοντος και εισέρχονται στον κόσμο της εκπαίδευσης είναι ξεχωριστή στιγμή και αδιαμφισβήτητα γεμάτη έντονα συναισθήματα.

Για δε τους μαθητές της τρίτης λυκείου, είναι η αρχή ενός μαραθωνίου για την πραγματοποίηση των ονείρων και φιλοδοξιών τους. Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές, μικρούς και μεγάλους, επιτυχίες σε κάθε διαγωνιστική εξέταση και καλή πρόοδο σε όλους».

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση