Λαμία – Οδός Πηλέως: Πότε θα αποκατασταθεί το οδόστρωμα;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 20:07 Λαμία – Οδός Πηλέως: Πότε θα αποκατασταθεί το οδόστρωμα;

Θα ήθελα να καταγγείλω την απαράδεκτη καθυστέρηση στην αποκατάσταση του οδοστρώματος στην οδό Πηλέως στη Λαμία.

Τον Ιούνιο πραγματοποιήθηκαν εργασίες στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά από τότε, το οδόστρωμα παραμένει σε κακή κατάσταση, χωρίς καμία προσπάθεια αποκατάστασης. Η καθυστέρηση αυτή προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής αντιμετωπίζουν καθημερινά κίνδυνο ατυχημάτων από τις λακκούβες και τις ατελείς εργασίες.

Επιπλέον, δημιουργείται σοβαρή όχληση από τη σκόνη και τη λάσπη που μαζεύονται στο σημείο, ειδικά μετά από βροχοπτώσεις. Παρακαλούμε για την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων αρχών, καθώς δεν είναι ανεκτή αυτή η αδιαφορία που πλήττει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και τη γενικότερη εικόνα της πόλης μας.

Με εκτίμηση, Κάτοικος Λαμίας

Σας επισυνάπτω και τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση