Δήμος Καρπενησίου: Προληπτικοί καθαρισμοί φρεατίων και ρείθρων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 13:01 Δήμος Καρπενησίου: Προληπτικοί καθαρισμοί φρεατίων και ρείθρων


Στο πλαίσιο της προληπτικής συντήρησης των δικτύων απορροής ομβρίων υδάτων και προς αποφυγή πιθανών πλημμυρικών φαινομένων έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει τον καθαρισμό φρεατίων και ρείθρων στο μεγαλύτερό μέρος της πόλης μας. Οι εργασίες καθαρισμού συνεχίζονται με στοχευμένες παρεμβάσεις στο Καρπενήσι και στα χωριά μας .

Παράλληλα εφιστούμε την προσοχή των συμπολιτών μας στο μέτρο που τους αναλογεί, να μην επιβαρύνουν το δίκτυο ομβρίων με τη ρίψη σκουπιδιών και μπαζών και να γίνεται χρήση λιποσυλλεκτών από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Θεωρείται αυτονόητη η κατανόηση της παράκλησης μας που ως στόχο έχει τη γενικότερη προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος.
Όλοι μαζί μπορούμε να ζούμε σε έναν καθαρό και ασφαλή τόπο.

 

 

 


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση