Λαμία: Έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής σε πυρκαγιά σε ελαιοπερίβολο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 14:34 Λαμία: Έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής σε πυρκαγιά σε ελαιοπερίβολο (ΦΩΤΟ)

Χρειάζεται ακόμη πολύ μεγάλη προσοχή. Δεν έχει περάσει ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς…

Για πυρκαγιά σε ξερά χόρτα πλησίον ελαιοπερίβολου στην περιοχή του Νέου Κρικέλλου Λαμίας, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία λίγο μετά τις 12:15’ το μεσημέρι της Πέμπτης (12/9).

Λόγω της πλούσιας βλάστησης στην περιοχή, η κινητοποίηση ήταν άμεση με δύο πυροσβεστικά οχήματα να φτάνουν στο σημείο και ενώ υπήρχε ένα ακόμη όχημα σε αναμονή.

Ευτυχώς οι πυροσβέστες πρόλαβαν να την πιάσουν πριν κάνει μεγάλη ζημιά και καταστρέψει τα λιόδεντρα, σε μια έκταση περίπου τριών στρεμμάτων, όπου κάηκε χαμηλή βλάστηση.

Όπως έλεγε στο LamiaReport αξιωματικός της Πυροσβεστικής, χρειάζεται ακόμη πολύ μεγάλη προσοχή καθώς μετά το σύντομο βροχερό διάλειμμα οι καιρικές συνθήκες είναι και πάλι ευνοϊκές για την πρόκληση και εξάπλωση αγροτοδασικών πυρκαγιών.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση