Ποια Λαμιώτισσα συμμετέχει στο νέο ριάλιτι δράσης του ΣΚΑΪ; (φωτο-βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 08:50 Ποια Λαμιώτισσα συμμετέχει στο νέο ριάλιτι δράσης του ΣΚΑΪ; (φωτο-βίντεο)

Μία συμμετοχή που θα συζητηθεί...

Πρεμιέρα για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, για πρώτη φορά, ως παρουσιαστής ενός ανατρεπτικού show δράσης, όπου μας ξεναγεί στον περιπετειώδη αλλά και άγνωστο, στους παίκτες και τους τηλεθεατές, κόσμο του Tempting Fortune. Στον ΣΚΑΪ, από την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στις 21.00.

Τολμηροί διαγωνιζόμενοι, δύσβατες διαδρομές, ακραίες καιρικές συνθήκες, εξαντλητική κούραση. Δελεαστικές προκλήσεις και δύσκολες αποφάσεις. Παίκτες στα όριά τους – ποιοι θα αντέξουν μέχρι το τέλος;

Μία από τις συμμετοχές που σίγουρα θα τραβήξει τις εντυπώσεις είναι αυτή της συντοπίτισσάς μας, της Όλγας Σταμέλου. 

Η Σταμέλου Όλγα γεννήθηκε στην Λαμία. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου. Παράλληλα έχει ολοκληρώσει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΠΜΣ) της του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλίας και της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών με τίτλο «Εφαρμοσμένη Κινησιολογία στις Ένοπλες Δυνάμεις». Τα τελευταία 3 χρόνια επέλεξε να ζήσει και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην πόλη όπου μεγάλωσε, τη Λαμία. Ως ελεύθερη επαγγελματίας και ιδιοκτήτρια σχολών πολεμικών τεχνών συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση 35 και πλέον χρόνων στο χώρο του αθλητισμού.

 

 

Δείτε εδώ το trailer:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση