Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για «Το Κοράκι»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 08:47 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για «Το Κοράκι»

«Έγω, ο απαισιότατος 4», «Το Κοράκι», «Τελειώνει με εμάς» και «Παγίδα» οι ταινίες της εβδομάδας, 12/9 έως 18/9 στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην πρώτη αίθουσα παίζει μεταγλωττισμένο το «Έγω, ο απαισιότατος 4». Η συνέχεια της υπερεπιτυχημένης σειράς ταινιών, που έφερε στη ζωή μας τα minions. Στις βραδυνές προβολές της πρώτης αίθουσας αυτή την εβδομάδα προβάλλεται, «Το Κοράκι» μία σύγχρονη μεταφορά του διάσημου graphic novel με τον Μπιλ Σκάρσγκαρντ.

Στη δεύτερη αίθουσα αυτή την εβδομάδα προβάλλονται το «Τελειώνει με εμάς» η διασκευή του best-seller της Κόλιν Χούβερ, με την Μπλέικ Λάιβλι και η νέα ταινία του M. Night Shyamalan με τίτλο «Παγίδα».

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Το Κοράκι».

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (13/9) από το LR.

Οι προβολές των «Έγω, ο απαισιότατος 4», «Το Κοράκι», «Τελειώνει με εμάς» και «Η παγίδα» ξεκινούν από την Πέμπτη (12/9).

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.
 

«Το Κοράκι»

Περίληψη
Ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ αναλαμβάνει τον εμβληματικό ρόλο και υποδύεται το Κοράκι σε μία σύγχρονη μεταφορά του graphic novel με την υπογραφή του Τζέιμς Ο’ Μπαρ.

Οι αδελφές ψυχές Έρικ (Σκάρσγκαρντ) και η Σέλι (FKA twigs) δολοφονούνται βάναυσα από τους δαίμονες του παρελθόντος της Σέλι. Όταν του δοθεί η ευκαιρία να σώσει τη μοναδική του αγάπη θυσιάζοντας τον εαυτό του, ο Έρικ αναζητά εκδίκηση χωρίς έλεος, διασχίζοντας τους κόσμους ανάμεσα στους ζωντανούς και τους νεκρούς για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Σκηνοθεσία: Rupert Sanders
Ηθοποιοί: Danny Huston, Bill Skarsgard, Jordan Bolger, FKA twigs, Laura Birn, Isabella Wei, Karel Dobry

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Έγω, ο απαισιότατος 4»

Περίληψη
Μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία του Minions 2: Η άνοδος του Γκρου (2022) το μεγαλύτερο παγκόσμιο franchise κινουμένων σχεδίων ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο καθώς ο Γκρου, η Λούσι και τα κορίτσια τους -Μάργκο, Ίντιθ και Άγκνες - υποδέχονται το νέο μέλος της οικογένειας, τον Γκρου τζούνιορ, που είναι αποφασισμένος να βασανίζει τον μπαμπά του.
Ο Γκρου αντιμετωπίζει έναν νέο άσπονδο εχθρό στο πρόσωπο του Μαξίμ Λε Μαλ και της μοιραίας φιλενάδας του Βαλεντίνας και έτσι η οικογένεια αναγκάζεται να το βάλει στα πόδια.

Σκηνοθεσία: Chris Renaud, Patrick Delage
Ηθοποιοί:

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Τελειώνει με εμάς»

Περίληψη

Η ταινία «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ», το πρώτο μυθιστόρημα της Colleen Hoover που μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία της Lily Bloom (Blake Lively), μιας γυναίκας που ξεπερνά μια τραυματική παιδική ηλικία για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στη Βοστόνη και να κυνηγήσει το όνειρο της ζωής της να ανοίξει τη δική της επιχείρηση.

Μια τυχαία συνάντηση με τον γοητευτικό νευροχειρουργό Ryle Kincaid (Justin Baldoni) πυροδοτεί μια έντονη σχέση, αλλά καθώς οι δυο τους ερωτεύονται βαθιά, η Lily αρχίζει να βλέπει πλευρές του Ryle που της θυμίζουν τη σχέση των γονιών της. Όταν ο πρώτος έρωτας της Lily, Atlas Corrigan (Brandon Sklenar), ξαφνικά μπαίνει ξανά στη ζωή της, η σχέση της με τον Ryle ανατρέπεται και η Lily συνειδητοποιεί ότι πρέπει να μάθει να βασίζεται στις δικές της δυνάμεις για να κάνει μια αδύνατη επιλογή για το μέλλον της.

Σκηνοθεσία: Justin Baldoni
Ηθοποιοί: Justin Baldoni, Brandon Sklenar, Amy Morton, Blake Lively, Jenny Slate

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Παγίδα»

Περίληψη
Ένας πατέρας και η έφηβη κόρη του πηγαίνουν σε μία ποπ συναυλία, όπου συνειδητοποιούν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο ενός νοσηρού ιστού.

Σκηνοθεσία: M. Night Shyamalan
Ηθοποιοί: Josh Hartnett‎‎, Alison Pill, Hayley Mills, Saleka Shyamalan, Ariel Donoghue, Vanessa Smythe, Marnie McPhail

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

Αίθουσα 1

  • «Έγω, ο απαισιότατος 4» (μεταγλωττισμένο) στις 19:30
  • «Το Κοράκι» στις 22:00

Αίθουσα 2

  • «Τελειώνει με εμάς» στις 19:00
  • «Παγίδα» στις 22:00

 

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση