Έτσι έκλεψε το Nissan Navara στη Λαμία - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 08:25 Έτσι έκλεψε το Nissan Navara στη Λαμία - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Η κάμερα κατέγραψε πως έγινε η κλοπή στη Λαμία - Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη λίγες ώρες αργότερα στην Αταλάντη.

Η κλοπή έγινε στις 11:30’ το πρωί, από την οδό Κύπρου, έξω από το κρεοπωλείο "Ζακαίικα", όταν ένας επαγγελματίας άφησε το αυτοκίνητο απ' έξω για να μπει μέσα να δώσει μια παραγγελία.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, μέσα στο κρεοπωλείο ήταν ένας τύπος με καπέλο, γυαλιά και μούσι, ο οποίος υποτίθεται πως ψώνιζε. Ο δράστης ξαφνικά βγαίνει έξω και σαν κύριος μπαίνει στο ξένο αυτοκίνητο και φεύγει.

Δείτε το βίντεο:

Αμέσως στο κέντρο της Άμεσης Δράσης σήμανε συναγερμός και δόθηκαν τα στοιχεία του κλεμμένου αυτοκινήτου και τα χαρακτηριστικά του δράστη προς αναζήτηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το κλεμμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε να κινείται στην περιοχή της Αταλάντης, όπου ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Λοκρών, οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη, ενώ το αυτοκίνητο παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση