Τα θέματα της 13ης τακτικής συνεδρίασης της ΠΕΔ Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 10:11 Τα θέματα της 13ης τακτικής συνεδρίασης της ΠΕΔ Στερεάς

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου…

Συνεδριάζει την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:00’ το πρωί στο Παλαιό Δημαρχείο- Πλ . Εθνικής Αντίστασης, στη Λιβαδειά (και μέσω τηλεδιάσκεψης), το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας, κατόπιν ης πρόσκλησης του Προέδρου της Νικόλαου Σουλιώτη.

Η 13η τακτική συνεδρίαση περιλαμβάνει πέντε (5) θέματα στην ημερήσια διάταξη, όπως παρακάτω:

1. Συζήτηση ειδικότερων ζητημάτων που αφορούν τον Δήμο Λεβαδέων και την Π.Ε. Βοιωτίας ευρύτερα και ανάληψη σχετικών πρωτοβουλιών.

2. Ενημέρωση για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και διερεύνηση τρόπων συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και Π.Ε.Δ. για την αξιοποίηση των διαθέσιμων εργαλείων.

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ανάληψη πρωτοβουλίας εκ μέρους της Π.Ε.Δ. για την τουριστική προβολή των Δήμων της Στερεάς Ελλάδας μέσω της αξιοποίησης της τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση της τροποποίησης του καταστατικού του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας «Διαδρομή».

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον σχεδίασμά και την προώθηση πολιτιστικών δράσεων, εκ μέρους της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με φορείς της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση