Λαμία: «Έσβησε» το χαμόγελο της λογίστριας Βιβής Ιατρού

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 09:17 Λαμία: «Έσβησε» το χαμόγελο της λογίστριας Βιβής Ιατρού

Μόλις στα 46 της χρόνια - Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου της Γιώργου Παλιούρα

Ένας νέος και δυναμικός άνθρωπος, η Παρασκευή (Βιβή) Ιατρού - Παλιούρα «έφυγε» για τη γειτονιά των αγγέλων μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 46 ετών.

Βαρύ το πένθος στη Λαμία, καθώς ήταν ένας άνθρωπος αξαιρετικός, πάντα χαμογελαστός και καλοσυνάτος. Μετά τις σπουδές της στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. εργάστηκε για πολλά χρόνια στο λογιστικό γραφείο της οικογένειας εξυπηρετώντας με τις γνώσεις και τον επαγγελματισμό της, χιλιάδες συμπολίτες μας.

Με τον πρώην Αντιδήμαρχο Λαμιέων Γιώργο Παλιούρα δημιούργησαν μια όμορφη κι ευτυχισμένη οικογένεια με δύο παιδιά, τον Γιάννη και την Κατερίνα.

Ο σύζυγός της με την παρακάτω συγκινητική ανάρτηση, την αποχαιρετά: «Αγάπη μου!!!!Σε ευχαριστώ πολύ για όλα...την υπέροχη οικογένεια ,τα καταπληκτικά παιδιά την ευτυχισμένη ζωή!!!ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!!!!».

Η κηδεία της Βιβής Ιατρού - Παλιούρα θα γίνει το Σάββατο (14/9/24) στις 11:00' το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας.

Τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Καλό Παράδεισο!

Συλλυπητήρια επιστολή της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας

Η ΔΕΕΠ Φθιώτιδας ΝΔ εκφράζει την θλίψη της και τη οδύνη της για την απώλεια της Βιβής Ιατρού σύζυγος του Γεωργίου Παλιούρα ο οποίος υπηρέτησε την ΔΕΕΠ Φθιώτιδας της ΝΔ για πολλά χρόνια από διάφορες θέσεις ,υπήρξε και αυτοδιοικητικός στον Δήμο Λαμιέων .

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας ΝΔ απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γεωργίου Παλιούρα .

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση