«Πράσινο φως» για τα υδατοδρόμια στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 08:02 «Πράσινο φως» για τα υδατοδρόμια στη Φθιώτιδα

Τα υδροπλάνα θα πιάνουν Γλύφα, Ράχες, Αρκίτσα, και Θεολόγο…

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η αδειοδότηση για τη δημιουργία σταθμών υδροπλάνων σε τέσσερα (4) λιμάνια του νομού και συγκεκριμένα σε Γλύφα, Ράχες, Αρκίτσα, και Θεολόγο Μαλεσίνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport εστάλησαν από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Ναυσιπλοΐας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής, οι θετικές εισηγήσεις στα αιτήματα έγκρισης Υδάτινης Περιοχής ως Υδάτινο Πεδίο της Hellenic Seaplanes (Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε.), για τους λιμένες Γλύφας Στυλίδας, Ράχες Στυλίδας, Αρκίτσας Φθιώτιδας και Θεολόγου Φθιώτιδας.

Σε αυτά αποτυπώνονται οι διάδρομοι προς-αποθαλάσσωσης των υδροπλάνων, περιοχή ελιγμών, περιοχή υδατοδρόμησης και θέση ελλιμενισμού υδροπλάνου, που θα ελέγξουν οι αρμόδιες Λιμενικές Αρχές (Λιμεναρχείο Στυλίδας, Α’ Λιμενικό Τμήμα Γλύφας και Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Αταλάντης), ώστε να διατυπώσουν την τελική γνώμη στη θετική εισήγηση του ΥΝΑΝΠ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση