Εύβοια: Επιτέθηκαν με μαχαίρι σε σεκιουριτάδες που φυλούσαν ανεμολογικό ιστό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 19:58 Εύβοια: Επιτέθηκαν με μαχαίρι σε σεκιουριτάδες που φυλούσαν ανεμολογικό ιστό

Τους έδεσαν με tie-wraps!...

Σοβαρό επεισόδιο είχαμε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή «Καδίου» του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, όπου είχε στηθεί ανεμολογικός ιστός παρά τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας.

Γύρω στις 21:00’ η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους σεκιουριτάδες ότι είχαν δεχθεί επίθεση από έξι άγνωστους άνδρες.

Συγκεκριμένα, οι δύο φύλακες, ηλικίας 61 και 50 ετών, υποστήριξαν ότι έξι άγνωστα άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους τους επιτέθηκαν αιφνιδιάζοντάς τους. Ένας από τους δράστες φέρεται να είχε και μαχαίρι. Τους ακινητοποίησαν και τους έδεσαν με tie -wraps (δεματικά καλωδίων) και στη συνέχεια κατέστρεψαν τον ανεμολογικό ιστό, ενώ προκάλεσαν και κάποιες ζημιές στο όχημά τους.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το ΑΤ Κύμης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση