Τσουχτερό πρόστιμο στην Ευρυτανία για άναμμα φωτιάς σε οικοπεδικό χώρο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 20:11 Τσουχτερό πρόστιμο στην Ευρυτανία για άναμμα φωτιάς σε οικοπεδικό χώρο

Επιβλήθηκε την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024, διοικητικό πρόστιμο 1.250€,  από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ευρυτανίας., σε Έλληνα, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Δυτική Φραγκίστρα, του Δήμου Αγράφων, στην Ευρυτανία.

Σημειώνουμε ότι μέχρι τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής εκδηλώθηκαν 16 αγροτοδασικές πυρκαγιές, από τις οποίες οι 13 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη τρεις (3).

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση