Καιρός: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 10:12 Καιρός: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Η θερμοκρασία αύριο στη Λαμία δεν θα ξεπεράσει τους 26 βαθμούς, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα πέσει ακόμα περισσότερο και θα έχουμε άστατο καιρό.

Σε πτώση βρίσκεται η θερμοκρασία, καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, το θερμόμετρο θα κάνει «βουτιά» και θα κυμανθεί τις επόμενες μέρες σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα.

Για σήμερα Σάββατο σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στο νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στη δυτική και τη βόρεια χώρα. Θα φτάσει στα δυτικά και βόρεια τους 26 με 28 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15-09-2024
Στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα κεντρικά και τα νότια τμήματα της ανατολικής χώρας και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και θα φτάσει στα δυτικά και βόρεια τους 24 με 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 27 με 29 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16-09-2024
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα αυξημένες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα νότια μέχρι το απόγευμα 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα δυτικά και βόρεια τους 24 με 26 βαθμούς και στα ανατολικά και νότια τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17-09-2024
Αστατος καιρός με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, τοπικές βροχές και κυρίως στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα κυμανθεί σε επίπεδα χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή κατά 2 με 4 βαθμούς.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18-09-2024
Αρχικά στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το βόρειο Αιγαίο και βαθμιαία στις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση