Λαμία: Παιδάκι έπεσε με το ποδήλατο σε ρέμα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 08:40 Λαμία: Παιδάκι έπεσε με το ποδήλατο σε ρέμα

Από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Το ατύχημα έγινε το πρωί του Σαββάτου στον Συνοικισμό Ευρυτάνων στη Λαμία, κοντά στο γήπεδο του Συνοικισμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ένα παιδάκι ηλικίας 10 ετών έκανε ποδήλατο στην οδό Ρεντίνας και κατέληξε μέσα σε ρέμα με βάτα και πέτρες στο σημείο που βλέπετε και στις φωτογραφίες, που μας έστειλε φίλος αναγνώστης και κάτοικος της περιοχής.

«Είναι ένας δρόμος που οδηγεί σε αδιέξοδο και στη συνέχεια έχει λίγο χωματόδρομο και μετά είναι το ρέμα. Θα μπορούσε να είχε χτυπήσει πολύ σοβαρά το παιδάκι γιατί στο σημείο έχει μεγάλες πέτρες και βάτα. Ευτυχώς ήταν κάποιο έξω και το είδαν που έπεσε. Θα το ψάχναμε και δεν θα το βρίσκαμε το παιδί, αν είχε χτυπήσει. Ο δρόμος δεν έχει σήμανση, αλλά και ούτε κάποια περίφραξη πριν το ρέμα. το παιδάκι νόμιζε ότι συνεχίζεται ο χωματόδρομος. Θα πρέπει να το δουν οι αρμόδιοι, για να μην υπάρξει κι άλλο ατύχημα...», έλεγε ένας από τους περίοικους στο LamiaReport.

(Στην επόμενη φώτο είναι το τέρμα της οδού Ρεντίνας)

Στις επόμενες φωτογραφίες είναι το ρέμα με τα βάτα όπου κατέληξε το παιδάκι με το ποδήλατο.

(Φωτο: Τέρμα οδού Ρεντίνας - Google Maps 7/14)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση