Λαμία: Ο αέρας έριξε δέντρα κι έσπασε κλαδιά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 08:10 Λαμία: Ο αέρας έριξε δέντρα κι έσπασε κλαδιά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Έτρεχε ο Δήμος να μαζέψει τα επικίνδυνα κλαδιά. Επενέβη και η Πυροσβεστική…

Η βροχή που έπεσε τις προηγούμενες ημέρες στη Λαμία και ο αέρας που ακολούθησε από την Παρασκευή 13/9, δημιούργησε και πάλι τις «κατάλληλες συνθήκες» για να αρχίσουν να πέφτουν δέντρα και κλαδιά εντός του αστικού ιστού.

Το Σάββατο το μεσημέρι, ευκάλυπτος στην οδό Αλύτρωτων Πατρίδων είχε πάρει επικίνδυνη κλίση και ήταν έτοιμος να πέσει εντός του οδοστρώματος.

Δίπλα του, ένα άλλο δέντρο που είχε «χωριστεί» σε τέσσερα – πέντε κομμάτια, το ένα από αυτά έγερνε επικίνδυνα μέσα στο οδόστρωμα, εξαιτίας του δυνατού αέρα.

Γείτονες ειδοποίησαν το Δήμο, μόλις έφυγε το πρώτο κλαδί και επενέβη προσωπικά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Κερπινιώτης με τον χειριστή του καλαθοφόρου.

Δείτε το βίντεο:

Την ίδια ώρα εξαιτίας του ισχυρού αέρα, ένας ξερός πλάτανος, κόπηκε από τη ρίζα στην οδό Τυμφρηστού, έξω από το Γ’ ΚΑΠΗ!

Επενέβη η Πυροσβεστική, για να το κόψει, ενώ τα κομμάτια μαζεύτηκαν από το Δήμο, μαζί με τους Αεροπροσκόπους Λαμίας που έχουν στο σημείο το αρχηγείο τους.

Στην οδό Τυμφρηστού όπως μας έδειξε ο κ. Κερπινιώτης υπάρχουν ακόμη δύο ξερά δέντρα που πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα.

Αναφέρθηκαν ζημιές και σε άλλα δέντρα που δεν είναι όμως προσβάσιμα ώστε να κινδυνεύσει άνθρωπος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση