Εννέα θέσεις εργασίας στο Δήμο Στυλίδας για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 13:13 Εννέα θέσεις εργασίας στο Δήμο Στυλίδας για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών

Προθεσμία αιτήσεων μέχρι την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου…

Την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σύμβαση Ι.Δ.Ο.Χ., για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών, που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες) την 6η Σεπτεμβρίου 2023 και την κήρυξη/παράταση του Δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκη, ανακοίνωσε ο Δήμος Στυλίδας.

Οι θέσεις είναι οι παρακάτω:

ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων ΄Εργων/ ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων ΄Εργων (εκσκαφέαφορτωτή/τύπου jcb) – 2 θέσεις

ΔΕ Οδηγών/ ΔΕ Οδηγών με δίπλωμα οδήγησης Γ’ Κατηγορίας – 1 θέση

ΔΕ Τεχνικού/ ΔΕ Ηλεκτρολόγων – 1 θέση

ΔΕ ΔιοικητικούΛογιστικού/ ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού – 2 θέσεις

ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εσωτερικών Χώρων – 1 θέση

ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων – 2 θέσεις

Η διάρκεια της σύμβασης είναι από την ημερομηνία υπογραφής της έως 06-03-2025.

Λόγω του κατεπείγοντος, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις με τα δικαιολογητικά τους στα Γραφεία της Υπηρεσίας αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών, Γραφείο Διοίκησης & Διοικητικής Μέριμνας, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, εντός προθεσμίας τριών (03) εργάσιμων ημερών, ήτοι από Δευτέρα 16/09/2024 μέχρι και Τετάρτη 18/09/2024 και ώρα 15:00.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση