Είχαν ρημάξει τα σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 14:17 Είχαν ρημάξει τα σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα

Είχαν περάσει με «επιτυχία» και από τη Βοιωτία…

Η παροιμία λέει «μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη τρεις και η κακή του μέρα», στην περίπτωση όμως δύο αλλοδαπών, η κακή βγήκε την 48η φορά στην Πέλλα και αφού πρώτα είχαν ρημάξει σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα σε Βοιωτία, Αττική, Αχαΐα, Αρκαδία, Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία, Καρδίτσα, Κορινθία, Λάρισα και Μαγνησία!

Η Ασφάλεια Έδεσσας, εξιχνίασε 48 υποθέσεις κλοπών στις ανωτέρω περιοχές, σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, που κατηγορείται για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο συγκεκριμένος άνδρας, εισέρχονταν προσποιούμενος τον πελάτη σε καταστήματα και αφαιρούσε διάφορα προϊόντα και στη συνέχεια διέφευγε με όχημα που τον ανέμενε συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.

Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τα 13.000 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των υπευθύνων των καταστημάτων.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων του συνεργού του, όσο και για την συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση