Λαμία: «Έφυγε» ο Πάνος Χαλεπλής

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 08:54 Λαμία: «Έφυγε» ο Πάνος Χαλεπλής

Πένθος για τον αδόκητο χαμό του και στο χωριό του τη Μαντασιά Δομοκού…

Πένθος σε Λαμία και Δομοκό στην είδηση του αδόκητου χαμού του 55χρονου αγρότη Παναγιώτη Χαλεπλή.

Ο Πάνος, όπως τον φώναζαν οι φίλοι του, αρρώστησε ξαφνικά και διαγνώσθηκε με λεπτοσπείρωση. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και εισήλθε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η μικροβιακή λοίμωξη που συνήθως μεταδίδεται από μολυσμένο ζώο, του προκάλεσε πολυοργανική ανεπάρκεια και δυστυχώς κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και όσους τον γνώριζαν.

Η καταγωγή του ήταν από τη Μαντασιά Δομοκού, ωστόσο είχε φτιάξει στη Λαμία το σπίτι και την οικογένειά του με την πολυαγαπημένη του σύζυγο Αργυρώ Σκορδά.

Τον αποκαλούσαν «χρυσό» άνθρωπο, λόγω της καλής του καρδιάς, ενώ βοηθούσε πάντα το χωριό του σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα (16/9/24) στις 5:00' το απόγευμα στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στη Μαντασιά Δομοκού.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους τους οικείους του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση