Καιρός: Αλλού 30 και αλλού 3 βαθμοί!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 08:34 Καιρός: Αλλού 30 και αλλού 3 βαθμοί!

Καθαρά φθινοπωρινό το σκηνικό εξαιτίας και των ισχυρών βόρειων ανέμων…

Στους 30 βαθμούς έφτασε η μέγιστη θερμοκρασία την Κυριακή 15/09 σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Μέσα στις 8 υψηλότερες θερμοκρασίες της ημέρας είναι και μια περιοχή της Περιφέρειας Στερεάς, η Αυλίδα. Δείτε τον πίνακα:

Να σημειώσουμε ότι η υψηλότερη θερμοκρασία στη Φθιώτιδα, καταγράφηκε στο Θεολόγο Μαλεσίνας, ίση με 29.1 βαθμούς.

Η περιοχή μας όμως, κρατά το αντίθετο ρεκόρ της ημέρας, αυτή της ψυχρότερης περιοχής! Το Μαυρολιθάρι στην Οίτη είδε τη θερμοκρασία στις 06:00’ το πρωί να κατρακυλά στους 3.3 βαθμούς. Δείτε το Φθινόπωρο που έφτασε στον πίνακα του meteo:

Η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας έχει να κάνει σαφώς με την επικράτηση βορείων ανέμων οι οποίοι σε πολλές περιοχές ήταν πάρα πολύ ισχυροί. Ενδεικτικά στην Κλεισούρα Καστοριάς έφτασε τα 72 χλμ την ώρ και ακολούθησαν περιοχές της Βοιωτίας.

Ο πίνακας:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση