Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Δροσοπούλου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 20:33 Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Δροσοπούλου

Λόγω μεταφοράς αρχείων του Κτηματολογικού Γραφείου Στερεάς Ελλάδας…

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Δροσοπούλου 6, από τη συμβολή της με την οδό Πατρόκλου έως την συμβολή με την Πλατεία Πάρκου, θα πραγματοποιηθεί έως την Παρασκευή 20-09-2024 και κατά τις ώρες 14:00 έως 17:30, λόγω πραγματοποίησης μεταφοράς των αρχείων Φαλάρων Αταλάντης και Ελάτειας του Κτηματολογικού Γραφείου Στερεάς Ελλάδας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της διακοπής θα γίνει κατάληψη δύο θέσεων στάθμευσης της πιάτσας ΤΑΞΙ έναντι της οδού Δροσοπούλου 6, για τη στάθμευση του φορτηγού και επιπλέον, θα επιτρέπεται η διέλευση μόνο των ΤΑΞΙ στο συγκεκριμένο τμήμα.

Σημειώνεται ότι, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης και προσωπικού με μέριμνα του Κτηματολογικού Γραφείου Στερεάς Ελλάδας, κατά τις ώρες διακοπής της κυκλοφορίας.

Η μετακόμιση ξεκίνησε την Πέμπτη 12/9.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση