Δήμος Μακρακώμης: 'Ερχονται οι 7οι Πανελλήνιοι Αγώνες Θεατρικών Εργαστηρίων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 11:05 Δήμος Μακρακώμης: 'Ερχονται οι 7οι Πανελλήνιοι Αγώνες Θεατρικών Εργαστηρίων

Πάμε Μακρακώμη..πάμε θέατρο!

Ο ΔήμοςΜακρακώμης βρίσκεται στην τελική ευθεία για τους 7ους Πανελλήνιους Αγώνες θεατρικών εργαστηρίων, που θα διεξαχθούν από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου 2024  στην Σπερχειάδα.

Το θέατρο και οι τέχνες συναντιούνται στην Κοινότητα Σπερχειάδας στην σκηνή του ΘΕΣΜα - Θεατρικό Εργαστήρι Σπερχειάδας - Μακρακώμης , σε μία μοναδική διοργάνωση, όπου θα συμμετάσχουν επτά από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, οι οποίες διακρίθηκαν μέσα από μία απόλυτα δίκαιη και διαφανή διαδικασία επιλογής, εκπροσωπώντας περιοχές από την Κρήτη έως την Πτολεμαΐδα.

Οι Αγώνες πλαισιώνονται από επτά εξαιρετικούς κριτές, ειδικευμένους σε διάφορους τομείς της τέχνης, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν ακριβοδίκαια και αντικειμενικά αποτελέσματα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έντεκα έργα από το ελληνικό και το διεθνές ρεπερτόριο, καθώς και πέντε τιμητικά αφιερώματα που θα εμπλουτίσουν την πολιτιστική εμπειρία των θεατών.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους προσωπικότητες από τον χώρο του θεάτρου, των γραμμάτων και των τεχνών, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα, ενισχύοντας την ιδιαίτερη σημασία της διοργάνωσης.

Όλοι μαζί, με χαμόγελα, θετική ενέργεια και αγάπη για την τέχνη, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της δημιουργίας και της πολιτιστικής προσφοράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση