Νέα Απόφαση για τα ολιγομελή τμήματα των ΕΠΑΛ - Πάλι έξω τα ΕΠΑΛ της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 11:24 Νέα Απόφαση για τα ολιγομελή τμήματα των ΕΠΑΛ - Πάλι έξω τα ΕΠΑΛ της Φθιώτιδας

Νέα τροποποίηση στις ήδη δύο υπάρχουσες τροποποιήσεις της αρχικής απόφασης έγκρισης ολιγομελών τμημάτων των ΕΠΑΛ και ΠΕΠΑΛ της χώρας, υπέγραψε η Υφυπουργός Ζέττα Μακρή.

Δυστυχώς και σε αυτή, δεν υπάρχει διόρθωση για το 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας, όπου δε θα λειτουργήσει το Τμήμα Γ’ Τάξης Φυτικής Παραγωγής, παρά το γεγονός ότι επιθυμούν να φοιτήσουν 9 παιδιά, αλλά και η Β’ Τάξη του Τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος, όπου έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον 6 παιδιά, ενώ έχει ήδη εγκριθεί και πρόγραμμα ERASMUS!

Επίσης δεν αναφέρεται και η περίπτωση του 1ου ΕΠΑΛ Αταλάντης όπου δε θα λειτουργήσει η Β΄ Τάξη Ηλεκτρολογίας!

Στην τελευταία τροποποιητική με Αρ. Πρωτ.: 105028/Y2/16-9-24 από τη Στερεά Ελλάδα είναι μόνο το 1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΗΒΑΣ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση