Λαμία: Αχώριστοι φίλοι σκυλάκι κανίς και γουρουνάκι!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 08:43 Λαμία: Αχώριστοι φίλοι σκυλάκι κανίς και γουρουνάκι!

Ένα κανίς και ένα γουρουνάκι έγιναν κολλητοί φίλοι προσπαθώντας να επιβιώσουν, καθώς κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, βρέθηκαν ως αδέσποτα στο δρόμο.

Η ιστορία του κανίς και του μικρού γουρουνιού έγινε γνωστή με ανάρτηση στο Facebook στη σελίδα της Ζωοφιλικής Δράσης.

Τα δύο ζωάκια έκαναν την εμφάνισή τους στην περιοχή του νοσοκομείου Λαμίας.

Κάτοικοι φρόντιζαν να τα ταΐζουν, όσο αυτά είχαν βρει καταφύγιο σε ένα οικόπεδο.

ΚΑΝΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ

Οι κάτοικοι έκαναν έκκληση γιατί το γουρουνάκι είχε κολάρο και κινδύνευε να πνιγεί εάν δεν το έπιαναν για να του το αφαιρέσουν. Μάλιστα, στην αρχή νόμιζαν ότι επρόκειτο για μικρό αγριογούρουνο το οποίο είχε χαθεί από την οικογένειά του.

Η περιπέτεια για το κανίς και το γουρουνάκι έληξε σε πρώτη φάση το περασμένο Σάββατο (14/9), όταν κάτοικοι της περιοχής με τη βοήθεια κτηνιάτρου κατάφεραν να τα πιάσουν και να τα οδηγήσουν στο καταφύγιο Doggybagcrew.

Ο κτηνίατρος είπε στους κατοίκους ότι δεν επρόκειτο για αγριογούρουνο αλλά για οικόσιτο γουρουνάκι ενώ αν δεν υπήρχε παρέμβαση κινδύνευε άμεσα η ζωή του καθώς το κολάρο ήταν πολύ σφιχτό, του είχε κάνει πληγή και εκτιμάται ότι εδώ και κάποιες ημέρες δεν μπορούσε να φάει.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση