Φθιώτιδα: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 14:02 Φθιώτιδα: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα (ΦΩΤΟ)

Κατασχέθηκαν επίσης κάμερες ασφαλείας και ναυτικές φωτοβολίδες…

Στη σύλληψη δύο ατόμων, ενός 72χρονου Έλληνα και ενός 30χρονου αλλοδαπού, προχώρησαν, βραδινές ώρες της περασμένης Παρασκευής (13-09-2024) στην περιοχή των Καμένων Βούρλων αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, για παραβάσεις των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και όπλων.

Επιπλέον ο αλλοδαπός, κατηγορείται και για παραβάσεις των νομοθεσιών περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, καθώς και περί προστασίας ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τους ανωτέρω, τόσο στην κατοχή τους όσο και σε νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους, εντοπίστηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

• αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, μεικτού βάρους 212 γραμμαρίων,

• ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

• το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ,

• 3 κινητά τηλέφωνα,

• ένας σουγιάς και 20 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, διαφόρων τύπων,

• 3 ναυτικές φωτοβολίδες, καθώς και

• 2 λειτουργικές κάμερες, καταγραφής δημόσιου χώρου.

Επίσης, από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ιδιοκτησίας αντίστοιχα των δύο συλληφθέντων, ως μέσα διευκόλυνσης της παράνομης δράσης τους.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση