Ξεκινάει την Τετάρτη το παζάρι της Αμφίκλειας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 08:28 Ξεκινάει την Τετάρτη το παζάρι της Αμφίκλειας

Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας σας προσκαλεί στο φημισμένο παζάρι της κωμόπολης και στις εκδηλώσεις που διοργανώνει την ίδια περίοδο.

Έναρξη των εμποροπανηγύρεων στον Δήμο μας, με το παζάρι της Αμφίκλειας να ξεκινάει την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου και να διαρκεί έως και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024.

Το αγαπημένο και φημισμένο παζάρι της κωμόπολης είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την παράδοση και την ιστορία της, αφού εδώ και δεκαετίες αποτελεί σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή, η οποία το στηρίζει συνειδητά κάθε χρόνο. 

Φέτος, εκτός από την καθιερωμένη βόλτα στον κεντρικό δρόμο της Αμφίκλειας, που θα "φιλοξενήσει" τα διαφόρων ειδών εμπορεύματα και εδέσματα, οι δημότες και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως το οργάνωσαν οι Σύλλογοι με την αρωγή του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 σας περιμένουμε, στο προαύλιο του Γυμνασίου Λυκείου Αμφίκλειας, να γλεντήσουμε στη Δημοτική Βραδιά με τον Γιάννη Τσαπρούνη, τη Νάνσυ Σαραβάκου, τη Βίκυ Πανταζή και τον Γιάννη Καραστάμο, ενώ την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 το πρωί θα πραγματοποιήσουμε την ετήσια πεζοπορία μας στην Αγία Ιερουσαλήμ (Αγιαρσαλή) Αμφίκλειας, όπου θα τελεστεί Θεία Λειτουργία. 

Ελάτε στο επιτυχημένο παζάρι της Αμφίκλειας να ανταμώσουμε, να δοκιμάσουμε αυθεντικές ρουμελιώτικες γεύσεις και να μοιραστούμε στιγμές χαλάρωσης μα και διασκέδασης!

 


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση