Νέα επιχείρηση της αστυνομίας στον καταυλισμό των Ρομά στην Ανθήλη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 10:05 Νέα επιχείρηση της αστυνομίας στον καταυλισμό των Ρομά στην Ανθήλη

Επενέβη συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ για ρευματοκλοπές, ενώ άνθρωπος του Δήμου ελευθέρωσε δύο σκυλιά που ήταν δεμένα και σε άσχημες συνθήκες στο δρόμο…

Μία ακόμη αστυνομική επιχείρηση από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (17/9) στον καταυλισμό των Ρομά στην Ανθήλη.

Για πολλοστή φορά διαπιστώθηκε η παράνομη σύνδεση με το δίκτυο παραπηγμάτων (ρευματοκλοπή) και πραγματοποιήθηκαν τρεις προσαγωγές, ενώ ο ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε σε διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Μέσα στη γενικότερη κινητοποίηση διαπιστώθηκε ότι σε χώρο που έμενε οικογένεια Ρομά, υπήρχαν δεμένα και σε άσχημες συνθήκες δύο σκυλιά και ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία του Δήμου για να τα ελευθερώσει.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση