Αυξήθηκε το μαθητικό δυναμικό του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 10:13 Αυξήθηκε το μαθητικό δυναμικό του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας

Συγχαρητήρια από τη Διευθύντρια και τους Εκπαιδευτικούς στους 27 επιτυχόντες/ουσες των φετινών Πανελλαδικών…

Την αύξηση του μαθητικού δυναμικού του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Λαμίας, κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά 2024-2025, που αναμένεται να ξεπεράσει τους 275 μαθητές, γνωστοποίησε η Διευθύντρια Ειρήνη Καραγεώργου και ο Σύλλογος Διδασκόντων.

Αυτό έρχεται ως συνέχεια της αποδοτικής περσινής σχολικής χρονιάς, κατά το οποίο 27 μαθητές - μαθήτριες πέτυχαν την εισαγωγή τους στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τους οποίους και συγχαίρουν για την επιτυχία τους και τους εύχονται ένα ευοίωνο νέο ακαδημαϊκό ξεκίνημα.

Τα παραπάνω στοιχεία σύμφωνα με το δελτίο τύπου καταδεικνύουν «την ποιότητα του παρεχόμενου διδακτικού έργου και την ενίσχυση της επαγγελματικής εκπαίδευσης ως στοιχείου βασικού για την πνευματική και επαγγελματική ανέλιξη των μαθητών/-τριών, καθώς και το όραμα της νέας Δ/ντριας να υλοποιήσει και να διαμορφώσει μέσα σε ένα αληθινό ανθρώπινο, δημοκρατικό και σύγχρονο σχολείο, ενεργούς πολίτες του αύριο».

Συγχρόνως εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε  όλους τους σταθερούς συμπαραστάτες του σχολείου και συγκεκριμένα:

1)στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ Συμεών  που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα μας να τελέσει τον αγιασμό στο 2ο ΕΠΑΛ  Λαμίας,

2) στον Αντιδήμαρχο Λαμιέων Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης,  κ. Παρχαρίδη Παναγιώτη  για την αμέριστη συμπαράσταση και τη στήριξη τής προσπάθειάς μας για την αναβάθμιση των συνθηκών λειτουργίας του 2ου ΕΠΑΛ ΛΑΜΙΑΣ, καθώς στο πλαίσιο της ετήσιας συντήρησης του κτηρίου και των υποδομών του, προχώρησε  στον ελαιοχρωματισμό του εξωτερικού χώρου, των γραφείων, των εργαστηρίων, και προσεχώς θα προχωρήσει στον ελαιοχρωματισμό των αιθουσών, των κάγκελων, των πορτών και στην αντικατάσταση των μπασκετών. Σημειωτέον το 2ο ΕΠΑΛ είχε να συντηρηθεί για περισσότερο από είκοσι χρόνια. Το σχολείο πέρα από το διδακτικό μέρος οφείλει να παρέχει και ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον, που θα δημιουργεί πρωτίστως ευχάριστα συναισθήματα στους μαθητές.

Παρατίθεται αναλυτική κατάσταση επιτυχόντων/-ουσών βάσει κωδικού μαθητή λόγω προσωπικών δεδομένων:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση