Δημοσιεύθηκε ο διορισμός Ογκολόγου στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 11:03 Δημοσιεύθηκε ο διορισμός Ογκολόγου στο Νοσοκομείο Λαμίας

Ακολουθεί η προκήρυξη και της 3ης μόνιμης θέσης…

Κοντά στα ευχάριστα που μετέφερε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με τη λειτουργία της αναβαθμισμένης Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Λαμίας από τον προσεχή Αύγουστο - Σπετέμβριο, ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, ανακοίνωσε τον διορισμό μόνιμου ιατρού του ΕΣΥ ειδικότητας Παθολογικής Ογκολογίας στον βαθμό Επιμελητή Α’ στο ΓΝΛ.

Πρόκειται για τον ιατρό Βασίλειο Παπαδόπουλο, ο διορισμός του οποίου δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ ( Τεύχος Γ’ 2591/26.08.2024) και πρόκειται να ενισχύσει την Ογκολογική Κλινική.

Σημειώνουμε ότι στην Ογκολογική υπηρετεί ήδη από τον Ιούλιο του 2019 η Ογκολόγος Δώρα Κάπου, ενώ υπάρχει συνεργασία και με έναν ακόμη ιατρό - ογκολόγο με καθεστώς παροχής υπηρεσιών.

Η 3η θέση Ογκολόγου αναμένεται να προκηρυχθεί άμεσα για το διορισμό ενός ακόμη μόνιμου γιατρού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση