Διακοπές ρεύματος αύριο στις Λιβανάτες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 11:57 Διακοπές ρεύματος αύριο στις Λιβανάτες

Δείτε ώρες και περιοχές διακοπής…

Από το Πρακτορείο Αταλάντης του ΔΕΔΔΗΕ, ανακοινώθηκαν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην Κοινότητα Λιβανατών του Δήμου Λοκρών την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες για τη Παραλλαγή δικτύου λόγω ορίων ασφαλείας.

Ειδικότερα θα κοπεί το ρεύμα από 08:00π.μ. έως 09:00 π.μ. καθώς και από 14:00 μ.μ έως 15:00 μ.μ. το ΝΑΤΟ, Οινοποιείο ΧΑΤΖΗΜΗΧΑΛΗ, περιοχή ΤΣΙΓΚΟΥΡΑ(ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ), Ελαιοτριβείο ΠΕΤΡΟΥ, Ελαιοτριβείο ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ (ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ), το πάνω χωρίο ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ, ΜΑΜΑΚΑ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ, Οικισμός 158, Αγία Αικατερίνη, Λεντέικα, Σουπερμάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, Γυμνάσιο και Λύκειο ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ.

Παραμένουν στη διακοπή από ώρες 08:00π.μ. έως  15:00 μ.μ. στις Λιβανάτες από το παλιό σινεμά μέχρι την είσοδο Λιβανατών προς τη Σκάλα, Γαλαξίας, Γυμνάσιο, Λύκειο Λιβανατών και η γύρω περιοχή από το γήπεδο

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση