Μικρό καλάθι κρατούν οι εργαζόμενοι του ΓΝ Λαμίας μετά την επίσκεψη Γεωργιάδη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 09:12 Μικρό καλάθι κρατούν οι εργαζόμενοι του ΓΝ Λαμίας μετά την επίσκεψη Γεωργιάδη

Δε συμμερίζονται την αισιοδοξία του Υπουργού Υγείας και ανησυχούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα…

Τα θετικά και αρνητικά της επίσκεψης Γεωργιάδη στο Νοσοκομείο Λαμίας, αξιολογούν οι εργαζόμενοι σε αυτό, μετά και τη συζήτηση που είχαν οι εκπρόσωποί τους με τον Υπουργό Υγείας.

Συγκεκριμένα μετά την επιθεώρηση των δύο πολύ μεγάλων έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Νοσοκομείο της Λαμίας, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, είχε 20λεπτη συζήτηση με τους Προέδρους της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Λαμίας (ΕΝΙΑΛ) Θεόδωρο Χαρίτο και του Σωματείου Εργαζομένων ΓΝ Λαμίας Δημήτρη Δανομάρα.

Όπως σημειώνουν και οι δύο εκπρόσωποι των εργαζομένων μιλώντας στο LamiaReport, υπήρξαν κάποια θετικά μηνύματα, ωστόσο δεν πήραν ικανοποιητικές απαντήσεις που αφορούν το άμεσο μέλλον και τα προβλήματα που βιώνουν από την υποστελέχωση.

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Χαρίτος εξακολουθούμε να έχουμε κλινική με έναν Ιατρό (Πνευμονολογική) ή δύο ιατρούς (Παιδιατρική). Ανέφερε μάλιστα ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τη διακομιδή του 4χρονου παιδιού που χτύπησε στην Παύλιανη, για το χειρισμό του περιστατικού του οποίου έλαβαν και τα συγχαρητήρια του Υπουργού. «Το συνόδευσαν δύο γιατροί της κατάλληλης ειδικότητας οι οποίοι ήρθαν από το σπίτι τους, γιατί το ήθελαν», ανέφερε ο κ. Χαρίτος θέλοντας να τονίσει ότι η λειτουργία κάποιων βασικών τμημάτων υφίσταται λόγω της φιλοτιμίας του προσωπικού.

Δείτε το βίντεο:

Ανάλογος προβληματισμός και από τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων κ. Δανομάρα, καθώς δεν είναι το ίδιο αισιόδοξος με τον κ. Γεωργιάδη σχετικά με το ότι θα έρθουν γιατροί μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού. «Δε ξέρω από ποια δεξαμενή γιατρών θα στελεχωθούν οι άγονες και προβληματικές περιοχές και γενικά όλα τα περιφερειακά Νοσοκομεία, όπως και της Λαμίας», υπογράμμισε ο κ. Δανομάρας που ζήτησε μεταξύ άλλων και την αλλαγή του «τρομονόμου» Γκάγκα για τις διακομιδές ασθενών.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης ολόκληρη τη συζήτηση που είχε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης με τους Νοσοκομειακούς ιατρούς και εκπροσώπους των εργαζομένων στην επίσκεψή του στο ΓΝ Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση