Αμφίκλεια: Τελευταίες προετοιμασίες για το παζάρι (φωτογραφίες)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 14:40 Αμφίκλεια: Τελευταίες προετοιμασίες για το παζάρι (φωτογραφίες)

Μπήκε κι ο Σεπτέμβρης και μαζί με αυτόν έρχεται και το παζάρι

Αναμφίβολα τα παζάρια αποτελούν έναν παραδοσιακό θεσμό που κρατάει εδώ και πολλούς αιώνες και μόνο χαρούμενες και αξέχαστες αναμνήσεις μπορούν να επιφέρουν.

Η Αμφίκλεια βρίσκεται στην τελική ευθεία για την έναρξη του παζαριού της που θα γίνει την Πέμπτη 18/9 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 22/9.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας, το πρωί της Τρίτης 17/09 η δημοτική αρχή εξέτασε τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τον έλεγχο των παραστατικών των εμπόρων και την κατανομή των οικίσκων (παράγκες).

Να σημειωθεί ότι λόγω οικοδομικών εργασιών στο πολιτιστικό κέντρο της περιοχής, ο χώρος διεξαγωγής του παζαριού φέτος θα είναι περιορισμένος.

Ακόμη όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες το παζάρι και όλη αυτή η ευχάριστη διάθεση για την διοργάνωσή του ενώνει τους κατοίκους. Αγαπημένοι παλιοί συμμαθητές βρίσκονται μαζί, απολαμβάνοντας το καφεδάκι τους.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση