Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας -Στερεάς Ελλάδας στην 88η ΔΕΘ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 17:10 Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας -Στερεάς Ελλάδας στην 88η ΔΕΘ

Συνάντηση Τζανακούλη με την ηγεσία ηγεσία της Helexpo -ΔΕΘ…

Στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, συμμετείχε η Αποκεντρωμένη διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας που φιλοξενήθηκε στο stand 1 του περιπτέρου 6, από όπου πέρασαν χιλιάδες επισκέπτες.

Ανάμεσά τους η ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Υπουργοί, Βουλευτές, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις αρμοδιότητες, τους στόχους  και τα αποτελέσματα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, γραμματείς των άλλων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, καθώς και η ηγεσία της Helexpo -ΔΕΘ.

Τα στελέχη της Έκθεσης είχαν συνάντηση με τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας- Στ. Ελλάδας , Κωνσταντίνο Τζανακούλη, τον οποίο συνεχάρηκαν για την πρωτοβουλία αυτή που ήταν η πρώτη από ιδρύσεως της Αποκεντρωμένης.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου η παρουσία στη ΔΕΘ κρίνεται άκρως επιτυχημένη, χάρη στα «στελέχη της Αποκεντρωμένης που βοήθησαν, όχι μόνο στη δημιουργία των εκθεμάτων, αλλά και στην ενημέρωση των επισκεπτών στους οποίους προσφέρονταν και δώρα διαφόρων επιχειρήσεων, που συνέδραμαν στην προσπάθεια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση