Η Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας στηρίζει τα αιτήματα των Φοιτητών Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 19:37 Η Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας στηρίζει τα αιτήματα των Φοιτητών Λαμίας

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Φθιώτιδας με αφορμή τη συνέντευξη τύπου των φοιτητών σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Όπως σημειώνει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας:

«Η επιστολή – ανακοίνωση από τους φοιτητές της Λαμίας για την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν στην καθημερινότητα τους στην πόλη μας, δεν αποτελεί μόνο την ταφόπλακα στα όνειρα τους.
Αποτελεί την ρεαλιστική διαπίστωση της ανυπαρξίας τοπικού αναπτυξιακού σχεδίου από την κυβέρνηση και όχι μόνο...
Μετά την κατάργηση κατευθύνσεων στα λύκεια του νομού, που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια προσεχώς σε καταργήσεις και συγχωνεύσεις λυκειων, οι φοιτητές της Λαμίας διαμαρτύρονται εντονότατα για την ανυπαρξία φοιτητικής μέριμνας.
Η κυβέρνηση απαντά μέσω και των τοπικών υπουργών της ότι δεν υπάρχουν χρήματα.
Μάλλον θα εξαντλήθηκαν στα bonus μεγαλοστελεχών τραπεζών και δικών της παιδιών στους δημόσιους οργανισμούς... Προφανώς και στο πάρτι αναθέσεων και υπερτιμολογήσεων δημοσίων έργων από τις γνωστές οικογένειες...
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί φεύγουν τα νέα μυαλά εξωτερικό.
Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον αγώνα των φοιτητών της Λαμίας και όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Ο αγώνας της σπουδάζουσας γενιάς, για αξιοπρέπεια και σεβασμό στα όνειρα της, είναι κοινός μας αγώνας

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση