Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο πατέρας που χτυπήθηκε με ψαροντούφεκο από το γιο του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 08:55 Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο πατέρας που χτυπήθηκε με ψαροντούφεκο από το γιο του

Αφαιρέθηκε το καμάκι από το κεφάλι του 69χρονου που δέχθηκε επίθεση με ψαροντούφεκο από τον γιο του στον Βόλο.

Μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το καμάκι στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο άνδρας από τον Βόλο νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας διασωληνωμένος και σε καταστολή.

Το καμάκι του ψαροντούφεκου διαπέρασε από την μία πλευρά στην άλλη και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί από τους νευροχειρουργούς του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με το newsit.gr, μετά από ένα πολύωρο χειρουργείο το καμάκι αφαιρέθηκε από το κεφάλι του 69χρονου, ο οποίος νοσηλευεται στη ΜΕΘ σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Ο 69χρονος είχε δεχθεί επίθεση με καμάκι και στο στήθος από τον γιο του. Πριν την επέμβαση υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση των ζωτικών του οργάνων και να εκτιμηθεί από τους γιατρούς το πώς θα προχωρήσουν.

Αρχικά είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Βόλου, αλλά η κατάστασή εκτιμήθηκε ως ιδιαίτερα σοβαρή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση