Πρόστιμο στην Εύβοια για πυρκαγιά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 21:50 Πρόστιμο στην Εύβοια για πυρκαγιά

Διοικητικό πρόστιμο 2.707€, επιβλήθηκε τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε) σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Εύβοιας, σε Έλληνα, για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε αγροτική έκταση, στην Τ.Κ. Ροβιών, του δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, στην Εύβοια.

Να σημειώσουμε ότι το τελευταίο 24ωρο, εκδηλώθηκαν 28 αγροτοδασικές πυρκαγιές, από τις οποίες οι 27 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη μία (1).

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση